129 Mattor

Loading...

Vita Mattor

SEK
SEK
document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Vita mattor för alla bostadsområden

En vit matta är symbolen för diskret elegans. Bostadsutrymmen ger en mysig atmosfär som verkar linjär. Klassiska mönster eller modern design av de vävda och knutna mattorna betonar det individuella levnadskonceptet. 

Om du gillar kontraster kan du välja en trendig svartvit matta med grafiska element. Vita mattor från Orienten, med filigranmönster, ger vardagsrummet en traditionell elegans och en varm aura. 
Alla våra högkvalitativa hemtextilier finns i olika storlekar, samt i hög lugg och kort lugg. Så du hittar rätt löpare för smala rum som hallar eller stora mattor som ger extra snuggle i vardagsrum och arbetsrum eller barnrum.

Snygg inredning med en matta i vitt

Om du vill dekorera ett rum ljust och bekvämt behöver du en modern, hög matta i vitt. En sådan matta kännetecknas av sin tydliga och vänliga färg och bildar en underbar kontrast med mörka möbler.

Här i butiken hittar du ett brett urval av vita mattor från ledande varumärkestillverkare. Alla väntar på dig med utmärkt material och bearbetningskvalitet. De är hållbara, slitstarka och lätta att ta hand om. Läs mer om vårt utbud av vita mattor nedan.

Klassiska orientaliska mattor är hantverk i en egen klass

Varje orientalisk matta berättar sin egen historia. De traditionella och handgjorda exemplen är inte baserade på strikta designspecifikationer. Vävarna skapar mönstren från minnet. Färger och mönster varierar beroende på region. Så det finns en stor del av passion och uppmärksamhet på detaljer i handgjorda mattor.
 
Ny högkvalitativ ull används för produktion. Materialet gör de smutsavvisande och lättskötta hemtextilierna extra hållbara. De fina designelementen och mönstren ser ut som ett konstverk på golvet. 

De handgjorda produkterna är något högre än industritillverkade mattor. Satsningen är lönsam för alla som vill förverkliga ett högkvalitativt, hållbart och tidlöst levnadskoncept.

Orientalisk matta: vit med svart mönster

Orientaliska mattor gav bostadsutrymmen för vissa saker. De kännetecknas av kreativa mönster och en mängd olika färger.

Men det finns även enkla modeller i vitt och svart. De passar perfekt in i en modern inredningsstil och utvecklar en inbjudande och hemtrevlig visuell effekt. Här i butiken hittar du orientaliska mattor i olika svartvita mönster. 

Klara, geometriska linjer passar perfekt in i en enkel inredningsstil. Den vita pälsen och mattorna med långa lugg garanterar å andra sidan mysighet.

Den mjuka ytan skapar en behaglig gångkomfort. Vi har även vita löpare till hallen eller badrummet. Till uteplatsen hittar du vita mattor av syntetfibrer och sisal samt jute. De är slitstarka och väderbeständiga. Den bundna kanten säkerställer att de inte fransar.

Vardagsmattor i vitt passar alla levande stilar

Färgen vit ser naturlig, neutral och tidlös ut. Den kan kombineras med olika färgkoncept och material och är en av de mest populära interiörfärgerna tack vare dess anpassningsförmåga.
 
Shaggy mattor i vitt är gjorda av fluffiga, varma fibrer som känns mjuka och silkeslena under fötterna. Tack vare det stora utbudet av produkter kan alla skapa sin egen livsstil med en matta med en hög hög i vitt eller i nyanser från beige till grädde. 

Den praktiska bieffekten: de populära långa mattorna gör att små rum ser större och ljusare ut. Det spelar ingen roll om du väljer en matta i vitt eller grädde, för långa eller korta lugg eller för vävda textilier - vardagsrumsmattor i vitt framkallar ett snyggt, ljust och mysigt hem.

Stort urval av vita mattor

Mattor i vitt finns i en mängd här i butiken. Du hittar lätt något som passar varje livsstil. På grund av sin subtila design harmoniserar de vita mattorna med en mängd olika inredningsstilar från klassisk till modern. 

De vita mattorna kan samordnas särskilt bra med elegant läder, färgad keramik och trämöbler.
 Mörka rum lyser upp underbart av vita mattor. Här är fördelarna med mattor i vitt i en överblick:

  • enkelt och elegant
  • kan kombineras på många sätt
  • hållbar och lätt att sköta
  • lämpliga modeller för varje rum
  • Utmärkt kontrast med mörka möbler
  • ljust, inbjudande och hemtrevligt utseende

Ta hand om den vita mattan ordentligt

Vita mattor hävdas regelbundet. För att säkerställa att detta händer jämnt rekommenderar experter att vända den vita mattan var sjätte månad. Speciella huvar skyddar på ett tillförlitligt sätt textilgolvbeläggningen från att skadas av vinklade möbler. 

Visuellt synlig smuts kan avlägsnas med specialiserad mattrengöring. Det är lämpligt att låta textilgolvet rengöras professionellt vart tredje till åtta år för att försiktigt ta bort damm från tyget. Med en professionell rengöring kan du vara säker på att smuts tas bort försiktigt och försiktigt och att du kan njuta av din favoritbit under lång tid.

Olika produkter och design av högsta kvalitet

När det gäller hemtextilier som mattor beror på materialet. Hållbara och robusta mattor förblir lika vackra som de var den första dagen, även i rum med mer trafik och med god omsorg. Bomull har en extra ljudisoleringseffekt. Ny ull känns extra bekväm under foten. Sidan är ett extremt ädelt material för mattproduktion. Om du gillar detaljerade dekorationer är en persisk matta det rätta valet. Gabbeh-mattor är för mer subtila livsstilar optimala.

Mönstren reduceras till det väsentliga och verkar lugna och naturliga. Beställ din matta i vitt eller andra attraktiva färger bekvämt online nu och få den levererad till ditt hem. Du drar nytta av ett optimalt pris-prestanda-förhållande. Tack vare företagets egen produktion kan vi garantera bästa kvalitet till rimliga priser.

Köp och finansiera vita mattor på avbetalning

Upptäck vårt enorma utbud av vita mattor här i butiken. Du hittar modeller för inomhus- och utomhus bruk samt mattor och löpare i runda, fyrkantiga och rektangulära tidigare. Monokroma modeller är representerade såväl som exemplar med eleganta mönster. Du kan också lita på de vita mattorna från vårt sortiment och finansiera din föredragna modell flexibelt med upp till 48 månatliga avbetalningar. Dra nytta av premiumkvalitet, låga priser och snabb leverans.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Dölj"); } else { $btnReadMore.text("Läs mer..."); } }); });