124 Mattor

Loading...

Barnens Mattor

SEK
SEK
document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Barnmattor

Barnmattor är inte bara mattor som ska täcka golvet - de är magiska världar där fantasin flödar. Med ett sortiment av färgglada mönster och olika storlekar förvandlar dessa mattor ett vanligt rum till en fantasifull lekplats. 

Oavsett om det är en lekmatta med roliga djurmotiv eller en mjuk beige matta för en mysig läshörna, så finns det en matta som passar varje barns personlighet och stil. De tvättbara barnrum mattorna är säkra och välkomnande för barnen, oavsett om de kör racerbilar på en bana eller bygger ett hoppslott. 

Om du letar efter en barnvänlig matta till vardagsrummet eller en mittpunkt i ditt barns sovrum ska du utforska världen av barnmattor, där kreativiteten inte känner några gränser. Förbättra ditt barns sovrum med en matta som inspirerar till glädje och uppmuntrar till oändliga äventyr.

Vårt urval av barnmatta i olika storlekar, stilar och färgalternativ

Finurliga former och mönster: racerbanor, djurmotiv och alfabetmattor i livliga färger som lockar till lek.

  • Mysiga texturer: supermjuka och mysiga beige, blå och rosa nyanser för att skapa lekutrymmen för unga fantasier.
  • Flexibla storlekar: runda, rektangulära, från små barnrumsmattor till stora 5x8, för att enkelt arrangera sovrum.
  • Lättskött: slitstark, maskintvättbar fläckskyddsteknik håller dessa prisvärda mattor levande; returer välkomna.

Ursprung, hantverkare av våra barnmattor

Våra mattor har sitt ursprung i ett samarbete mellan textilhantverkare och experter på barns utveckling som skapar lekplatser för att ge näring åt ung fantasi. Med hjälp av förstklassiga naturliga och återvunna material använder mästervävare traditionella tekniker för att skapa nyckfulla motiv och mjuka hållbara texturer som bevisligen engagerar sinnena och väcker kreativitet. Varje unik design lockar med mönster att spåra, texturer att röra vid och färger som inspirerar barnets inre konstnär och historieberättare under öppen lek.

Unika egenskaper, material och hantverk hos våra barnmattor

Etiskt framställda material: naturliga och återvunna textilier av hög kvalitet som ekologisk bomull och återvunnen polyester som är skonsamma mot ung hud.

Hantverksmässig tillverkning: dessa hållbara och sköna mattor vävs för hand med traditionella tekniker och blir värdefulla arvegods.

Anpassad design: varje lekfullt motiv har tagits fram tillsammans med experter på barns utveckling och stimulerar sinnena och den spirande kreativiteten.

Samvetsgrann produktion: tillverkas av hantverkare med löner som går att leva på, med miljövänliga färgämnen och processer som minskar textilavfallet.

Stylingtips för barnmattor

Välj livfulla och färgglada motiv för att väcka deras fantasi och skapa en lekfull atmosfär i deras rum. Överväg att använda en tvättbar lekmatta i beige eller neutrala toner för enkelt underhåll. Utforska olika storlekar och former för att passa utrymmet. 

Det finns en mängd olika alternativ att välja mellan, från roliga djurmönster till bilspår. Kort sagt, låt ditt barns kreativitet och personlighet lysa igenom med den perfekta mattan för deras lekrum.

Hur du sköter och underhåller dina barns mattor

Maskintvättbara: våra slitstarka mattor tvättas enkelt för att ta bort fläckar, fräscha upp färger och återställa mjukheten.

Fläckskydd: behandlingen skyddar mot spill och olyckor så att leken kan fortsätta utan avbrott.

Punktrengöring: vid mindre missöden kan du omedelbart punktbehandla området med mild tvål och vatten.

Regelbunden dammsugning: hjälper dessa fläck- och blekningsresistenta mattor att behålla sin livfullhet i flera år. Prisvärd prissättning innebär att ersätta istället för professionell rengöring när det behövs!

Köpguide för barnmattor

Rätt storlek: mät utrymmet och lägg till 12-24 tum extra bredd och längd för en matta som definierar en lekzon utan att begränsa rörligheten.

Materialet spelar roll: Ull blandningar är sköna men ändå slitstarka; bomull är lätt att rengöra. Tänk på trafiknivå och tvättvänlighet.

Säkerhet först: plattvävd eller låg lugg med halksäkra baksidor förhindrar halkning och snubbling. Sök efter giftfria färger och fläckskydd.

Användningsområde: färgglada mönster kamouflerar fläckar medan neutrala enfärgade färger kan användas i olika rum. Många storlekar passar olika åldrar för utökat värde.

Vanliga frågor om barnmattor

Vilka är de bästa mattorna för barn?

När det gäller dessa mattor är det bäst att välja färgglada, lekfulla mönster som stimulerar deras fantasi. Leta efter hållbara material som är lätta att rengöra, t.ex. tvättbara lekrumsmattor eller fläckresistenta mattor. Välj en mjuk, mysig matta med stoppning för komfort.

Hur säkra är mattor för barn?

Dessa mattor är utformade med säkerhet i åtanke, med en halkfri baksida för att förhindra olyckor. Leta efter material som inte innehåller skadliga kemikalier eller allergener. Det är också viktigt att välja mattor med rundade kanter för att förhindra att man snubblar. Följ alltid skötselanvisningarna för att säkerställa en säker miljö för barn.

Vilken är den bästa typen av matta för barnkammaren?

När du väljer en matta för ett barnrummet, välj en mjuk, plyschmatta som ger komfort för din lilla. Välj en palett med mjuka färger och mönster som skapar en lugn, mysig atmosfär. Leta efter en tvättbar matta som är lätt att rengöra vid spill eller olyckor.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Dölj"); } else { $btnReadMore.text("Läs mer..."); } }); });