Om oss

Om oss

Hur tillverkas våra mattor?

Historien om Morgenland Mattor börjar på 1900-talet i Afghanistan. Ursprungligen grundat som ’Mattor Madjidian’ i Kabul, växte det familjeägda företaget snabbt och utvidgades till grosshandel med upp till 200 knytare. Inledningsvis specialiserade på fina afghanska silkesmattor, lades senare ullmattor från olika regioner till. Inbördeskriget ledde till nedläggning, men 1998 vågade familjen en nystart i Tyskland. Nader Madjidian återupptog sitt tidigare arbete som mattvävare. År 2007 grundade familjen ett nytt mattföretag i Hamburgs Speicherstadt. Under ledning av Kabir Madjidian, den äldsta sonen, började företaget sälja på eBay. Inledningsvis lokalt inriktad, utökades inköpen till länder som Persien och Indien. Hela produktionskedjan togs över, och den första produktionen startade i Indien. Idag är Morgenland Mattor en etablerad producent och marknadsförare genom sin egen webbshop. Med lager i Speicherstadt och en showroom i Hamburg har företaget vuxit.

Enhet i mångfald: Vårt gemensamma team

M. Kabir Madjidian

M. Kabir Madjidian

VD

Rubyna Madjidian

Rubyna Madjidian

HR Chef

Mohammad M.

Mohammad M.

Marknadschef

Adish K.

Adish K.

Projektchef

Jodie B.

Jodie B.

E-handel - Kundtjänst

Reza A.

Reza A.

Redovisning

Tugba Ö.

Tugba Ö.

E-handel - Kundtjänst

Konstantina D.

Konstantina D.

E-handel - Kundtjänst

Rohan S.

Rohan S.

Ledande frontend-utvecklare

Astik D.

Astik D.

Ledande UI/UX-designer

Nirjal P.

Nirjal P.

Ledande backend-utvecklare

Roshan K.

Roshan K.

Ledande SEO-specialist

Bishwa S.

Bishwa S.

Frontend-utvecklare

Neeraj P.

Neeraj P.

SEO-specialist

Nischal G.

Nischal G.

SEO-specialist

Vad som gör oss unika

50 års erfarenhet

Kundinriktad

Mycket motiverat team

Innovativt

Kombination av experter och framväxande talanger

Presentation av grundarna

Kabir Madjidian

Kabir Madjidian

Som äldsta son introducerades Kabir Madjidian till mattor i unga år för att få den mognad som krävdes för att överta rollen som företagsägare vid 18 års ålder. Efter inledande utmaningar lyckades han växa upp till en respekterad ledare. Idag är Kabir Madjidian avgörande för företagets hållbara tillväxt. Hans nöjda kunder är hans drivkraft. Han är dedikerad att tillfredsställa varje enskild kund med hjärta och själ.

Nader Madjidian

Nader Madjidian

Som familjens överhuvud tog Nader Madjidian ansvar för sin familjs välbefinnande i unga år. Han beslutade sig tidigt för att följa sin passion för mattor. Han är fortfarande fast övertygad om att han med detta steg fann sin kallelse redan i unga år. Mattor är för honom en uttryck för den orientaliska livsstilen, kulturen och traditionen. Hans motivation var och är fortfarande att hitta den perfekta mattan för varje kund för att låta deras hem lysa i en annan ljus.

Det kan du förvänta dig av oss

Högkvalitativa produkter

Personlig rådgivning

Snabb leverans

Hög kundnöjdhet

Vänlig kundservice

Vår företagsfilosofi

Vi är mångfaldiga - precis som våra mattor!

Vårt team består av en mix av erfaret fackfolk och unga, dynamiska talanger. Vi differentierar inte baserat på härkomst eller status, alla behandlas likvärdigt hos oss.

Vi respekterar varje åsikt

Feedback är viktigt för oss, endast genom kontinuerlig dialog med vårt team och våra kunder kan vi effektivt förbättra våra produkter. Därför tar vi varje åsikt, både interna och externa, på allvar.

Vi främjar och utmanar varandra

För att kontinuerligt utveckla vårt team, utsätter vi medvetet våra medarbetare för nya och större utmaningar. Vi stödjer även vårt team i deras strävan efter eget ansvar och framgångsorientering.

Vi är en enhet!

Vårt företag kombinerar erfarna branschexperter med unga, ambitiösa talanger och främjar samarbete och innovation. Vår företagskultur betonar jämlikhet, respekt och inkludering. Vi uppmuntrar öppenhet, dialog och kontinuerlig utveckling för att nå framgång tillsammans.

Vi arbetar med system

För att arbeta effektivt har vi infört enhetliga program och processer. Våra medarbetare spårar sina arbetsflöden för att noggrant kunna identifiera störningsfaktorer i efterhand. Genom vår systematiska arbetsmetod har vi kunnat minska komplikationer och fel i våra affärsprocesser och samtidigt hålla komplexiteten på en låg nivå.

Vi är jordnära.

Platta hierarkier och enkla beslutsprocesser möjliggör snabba och okomplicerade arbetsflöden.

Kom och besök oss

Våra mattexperter ser fram emot ditt besök i vår utställningslokal mitt i Hamburger Speicherstadt. Här får du svar på alla dina frågor om din drömmatta. Oavsett material, ursprung, färger eller mått på mattorna - tveka inte att prata med oss.