11 Mattor

Loading...

Ovala Mattor

SEK
SEK
document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

En matta oval - Elegant och mångsidig

En oval matta är praktisk och mångsidig. Denna populära mattform passar vackert i vardagsrum och skapar en välkomnande och mysig look. De rundade ändarna kombinerar runda mattor med en långsträckt form, så att de kan läggas ut extremt varierande. Här i butiken hittar du mattor i oval form från ledande märkestillverkare med hög material- och bearbetningskvalitet. Alla modeller är robusta, hållbara och lättskötta. Du har ett brett utbud av färger och mönster att välja mellan. Dessutom finns många olika modellvarianter tillgängliga, från korthöga mattor till långhåriga mattor . Läs mer om vårt utbud av ovala mattor nedan.

Vad gör ovala mattor så speciella

Ovala mattor är mycket nära runda mattor på grund av sin form. De har inte heller hörn eller kanter, men skiljer sig från cirkeln genom att de har en horisontell och en vertikal orientering. Eftersom cirklar sträcker sig i längd och bredd, erbjuder de ett avsevärt förstorat område. 

Ovala mattor är mycket harmoniska i sitt utseende. De utgör ofta en central punkt i rum där människor gärna träffas. "En mysig runda" är programmet här. Ovalen bildar en idealisk kombination av cirkel och rektangel, som å ena sidan har en stor yta och å andra sidan klarar sig utan hårda kanter och konturer. Det är så friskhet och variation hittar sin väg och skapar en mysig atmosfär där alla kan känna sig bekväma. En modern form som ger många fördelar och därför vet hur man imponerar i alla inredningsstilar.

Ovala mattor för vardagsrummet

För vardagsrummet är en oval vardagsrumsmatta en riktig tillgång. Form, färger och mönster ger ett harmoniskt intryck. På grund av det stora utbudet här i butiken är det lätt att hitta en modell som passar in i rummets design. Klassiska orientaliska mattor finns såväl som vintagemattor och modeller i aktuella trendfärger. Beroende på dina behov och smak kan du välja en matta med lång eller kort lugg.

Ovala mattor berikar varje vardagsrum

Särskilt i vardagsrum utstrålar mattor med oval form mysighet och komfort . Människor har suttit tillsammans i en ring sedan urminnes tider, idag gillar de särskilt att göra det i vardagsrummet i en bekväm soffa eller över en måltid tillsammans i matsalen eller i köket. Ovala mattor anpassar sig perfekt till kaffe- och matbord och erbjuder även tillräckligt med utrymme för stora familjer och gäster. Den ovala formen passar lika bra som en exponerad matta, eftersom den står för ordning och reda och sätter målinriktade kontraster till kantiga former och raka konturer. Här har de tillräckligt med utrymme i barnrummet för att leka och leka medan de är i sovrummet säkerställer en trivsam atmosfär.

Oavsett om det är orientaliskt eller modernt - olika ovala mattor

Det är inte utan anledning som Feng Shui fokuserar på flödande, runda och böjda former och föredrar ovala soffbord och mattor framför rektangulära. 1970-talet fokuserade också på runda och organiska former för möbler och mönster – mattor ingår. Så här passar ovala mattor perfekt in i en retroinredning , oavsett om det är i pastellfärger från 50-talet eller i 70 -talets ljusa färger . I kontrast, i återhållna naturliga toner och elegant grått, framstår de som klassiskt eleganta. Ovala mattor visar sig vara riktiga allroundare, som med sin vackra form säkerställer mysighet i både moderna och orientaliska inredningsstilar och inbjuder dig att känna dig hemma och bekväm.

Matta oval - färger & material

Förutom rätt storlek bidrar även färger och material till en hemtrevlig atmosfär. Stora mattor är idealiska för att fylla rymliga rum med mysighet, medan en liten matta med vackra färger ger ljusa färgklick i små rum. Urvalet av ovala mattor är nästan obegränsat. Om du gillar det enklare kan du välja en enfärgad oval matta i återhållna naturfärger, gillar du den mer iögonfallande kan du njuta av ett brett utbud av ljusa färger och extravaganta mönster. Mattorna kan matchas efter inredningens färg eller sätta stilrena accenter med färgkontraster .

Ovala mattor med hög lugg säkerställer en hög grad av komfort , fluffiga och gosiga mjuka med ull och syntetiska fibrer , de inbjuder dig till både lek och avkoppling. Korthåriga orientaliska mattor ser särskilt eleganta och stilfulla ut med utarbetade ornament och högkvalitativ ny ull, jutemattor ser väldigt naturliga ut tack vare de bearbetade växtfibrerna och fyller varje rum med en touch av det exotiska. Däremot lovar tvättbara mattor som används mycket en bra mjukhet och hygien.

Vårt utbud av mattor med oval form

På Morgenland Mattor erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av ovala mattor. Det sträcker sig från orientaliska mattor i en mängd olika färger, storlekar och mönster till guldfärgade, röda och gröna Gabbeh-mattor till naturfärgade och flerfärgade sisalmattor med och utan bårder. Våra handknutna Ziegler-mattor är särskilt fint utformade gjord av ren ny ull. Våra ovala mattor varierar i storlek och imponerar med sin kvalitet och högkvalitativa utförande. Eftersom våra kunders tillfredsställelse är vår högsta prioritet, vill vi vara en kompetent och vänlig kontaktperson som svarar på alla dina frågor och stöttar dig i ditt sökande efter ditt personliga favoritverk. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår butik.

Köp och finansiera ovala mattor på avbetalning

Även du kan upptäcka ovala mattor för inomhus- och utomhusbruk från ledande märkestillverkare i högsta kvalitet. Utrusta ditt vardagsrum med en matta som kombinerar elegans och funktionalitet. Här i butiken kan du finansiera ditt mattköp till förmånliga villkor med upp till 48 månaders avbetalningar. Även du kan dra nytta av ett stort utbud, pålitlig kvalitet, attraktiva priser och snabb leverans. 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Dölj"); } else { $btnReadMore.text("Läs mer..."); } }); });