17 Mattor

Loading...

Jute Mattor

SEK
SEK
document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Jute mattor

Vill du addera en touch av natur till din bostad? Jute mattor är det perfekta valet. Dessa mattor, som tillverkas av naturliga växtfibrer, är inte bara slitstarka utan också miljövänliga. Med ett brett utbud av storlekar och mönster design online är det enklare än någonsin att hitta den perfekta mattan för att komplettera din heminredning. 

Oavsett om du letar efter en rund dörrmatta för entrén eller en stor rektangulär matta för vardagsrummet finns dessa mattor i olika storlekar för att passa alla utrymmen. Den rustika charmen hos dessa mattor ger en varm touch till alla rum, samtidigt som deras hållbarhet gör att de tål slitage från vardaglig trafik. 

Så varför vänta? Upptäck skönheten och mångsidigheten hos dessa mattor idag och förvandla ditt utrymme med dessa organiska, hållbara och eleganta golvbeläggningar.

Unika egenskaper hos våra jute mattor

Våra fibermattor är vävda av robust, pesticidfri jute som är slitstark men ändå mjuk under fötterna, och ger en naturlig stil utan kemikalier.

De finns i en mängd olika storlekar, från små dörrmattor till rumsstora mattor, och deras mångsidiga former passar i trånga hörn eller stora vardagsrum.

Våra mattor isolerar golv, absorberar ljud och tål mycket trafik samtidigt som de är smutsavvisande tack vare de tätt vävda fibrerna.

Med hållbar kvalitet och jordnära färger som kompletterar alla inredningar ger dessa handgjorda mattor en organisk look som inte kompromissar med komfort eller mångsidighet.

Vårt urval av jute mattor i olika storlekar, material och stilar

Våra mattor finns i ovala, rektangulära och runda former och passar små utrymmen som dörröppningar eller stora vardagsrum i olika storlekar från dörrmattor upp till 9x12 fot.

Mattorna är omsorgsfullt vävda av bekämpningsmedelsfria, naturliga jutefibrer för en organisk stil och finns i jordnära råa jutefärger och en regnbåge av enfärgade nyanser.

De slitstarka mattorna står emot mycket trafikerade ytor, isolerar golv och dämpar ljud med jutens naturliga egenskaper.

De här fibermattorna har en hållbar kvalitet som står emot slitage över tid och ger varje rum en raffinerad rustik touch.

Material, vävningstekniker som används för att göra våra jute mattor

Våra mattor är tillverkade av naturliga jutefibrer och vävs med traditionella tekniker för att skapa hållbara, eleganta mattor som ger en touch av rustik charm till alla utrymmen. De växtfibrer som används i våra mattor gör dem inte bara miljövänliga utan också otroligt robusta och tåliga mot det dagliga slitaget i områden med mycket trafik. 

Våra mattor finns i en mängd olika storlekar och mönster och är inte bara moderiktiga utan också praktiska, vilket skapar en bekväm och välkomnande atmosfär i alla rum. Förbättra din heminredning med våra slitstarka och moderna mattor idag.

Hur man väljer jute mattor för olika rum

Välj täta, slitstarka jutevävar i jordtoner för områden med mycket trafik, t.ex. korridorer, där smuts inte syns - fibrerna stöter bort smuts på ett naturligt sätt.

Komplettera lövträ och modern inredning med mattor med låg lugg i rektangulära former för matsal och vardagsrum.

Mjuk, plyschig jute i höga staplar fungerar bra i sovrum, absorberar ljud och isolerar kalla golv med tillgängliga ovala och runda matt storlekar.

Accentuera små utrymmen som entréer med mångsidigt formade dörrmattor, löpare och rundor vävda tätt för att tåla utomhusbruk och tunga steg.

Designa tips för jute mattor

Välj runda eller ovala former för att ge ditt utrymme en unik touch, eller överväg att använda mattor som dörrmattor för en välkomnande entré. Med ett brett utbud av storlekar hittar du den perfekta mattan för varje rum i ditt hem. 

Utforska olika varumärken och stilar för att hitta den jute-matta som matchar din estetik och dina behov. Var kreativ med detta mångsidiga, miljövänliga material!

Tips för att sköta och underhålla din jutematta

Dammsug regelbundet med låg sugkraft för att förhindra att vävda fibrer lossnar med tiden, skaka sedan försiktigt eller slå mattan utomhus för att ta bort djupare skräp.

För mer envisa fläckar, strö lite bakpulver över det drabbade området innan du använder en mjuk trasa för att lätt torka av fläcken - slipande skrubbning kan skada fibrerna.

Vänd på mattan med jämna mellanrum och möblera om så att slitaget fördelas jämnt över hela ytan.

Håll dina mattor borta från direkt solljus för att undvika för tidig blekning; fukt kan också gulna de naturliga fibrerna om mattan inte torkas ordentligt efter rengöring.

Vanliga frågor om jutemattor

Är jute ett bra material för mattor?

Jute är ett populärt naturmaterial för mattor på grund av dess hållbarhet och miljövänlighet. Dessa mattor är kända för sin långvariga kvalitet och tål tung fottrafik. De är också mjukare än sisalmattor, vilket gör dem till ett bekvämt tillskott i alla rum.

Håller sig jute-mattor rena?

Dessa mattor är lätta att rengöra och underhålla. Regelbunden dammsugning och enstaka skakningar tar bort smuts och skräp. Jutes naturliga fibrer stöter bort smuts, vilket gör det till ett utmärkt val för hushåll med husdjur eller barn.

Hur länge håller en jute-matta?

En välskött matta kan hålla i många år, vilket gör den till ett kostnadseffektivt val för husägare. De är slitstarka och tål dagligt slitage. Om den sköts på rätt sätt, t.ex. genom att vändas regelbundet, kan den behålla sin kvalitet under lång tid.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Dölj"); } else { $btnReadMore.text("Läs mer..."); } }); });