Fördelar och Garanti

Dina Fördelar

Dina Fördelar

MORGENLAND® ser sig själva som en global handelsrepresentant för högkvalitativa mattprodukter som exklusivt passar in i nästan alla miljöer. Här möter varumärkeskvalitet handknutna mattor som om de vore hämtade ur Tusen och en natt. Den gamla landspecifika vävkonsten från europeisk produktion skiljer sig redan kulturellt och historiskt från plattvävda orientmattor. Persiska mattor är en del av världsarvet och ökar ständigt i värde som samlarobjekt. Således auktionerades den hittills dyraste mattan i världen, en antik persisk matta vid namn ’Clark Sichelblatt’ från 1600-talet, för imponerande 34 miljoner euro. Den mest kända tyska mattan är också från samma tidsperiod och kallas ’Kerman Vasenteppich’. Här kan man redan se de traditionella mönstermässiga skillnaderna mellan olika vävnader, som reflekterar olika epoker och stilar som konstverk. Oavsett om det är flygande mattor från Aladdins underbara lampa, det gyllene skinnet eller Penelope som noggrant utför sin vävkonst, så är mattan alltid i centrum av våra liv.

Recensioner för Morgenland Mattor

Supersnabb leverans och en riktigt fin matta. Stort tack! Vi kommer att beställa här igen!

Eike Hemp

Eike Hemp

5 Star

Jag skulle rekommendera den här mattan, kvaliteten är super. Leveransen gick också bra. Jag är nöjd :)

Jens Schiffer

Jens Schiffer

5 Star

Allt är mycket bra! Mattan levererades mycket snabbt och motsvarar helt mina förväntningar med tanke på det överkomliga priset!

Holger Duis

Holger Duis

5 Star

MORGENLAND® Garantier

Vi på Morgenland Mattor vill att du ska ha en enkel, säker och avslappnad online-shoppingupplevelse. Därför erbjuder vi dig olika betalningsalternativ samt gratis leverans inom Tyskland.

MORGENLAND® Garantier
Enkelt och Bekvämt

Enkelt och Bekvämt

Vår försäljningsservice för dig i ett nötskal - Kvalitet talar för sig själv och därför samarbetar MORGENLAND® endast med välrenommerade mattåterförsäljare. Hos oss får du ett utvalt sortiment som vi åtar oss. I vår utställningslokal kan du när som helst inspektera mattorna närmare och dessutom få gratis och förpliktande expertrådgivning av våra specialister. Det rätta mattvalet understryker alltid din personliga smak och inredningsstil. Dessutom erbjuder vi våra kunder gratis helrengöring av mattan efter en viss tidsperiod. Högkvalitativa produkter bör hanteras högkvalitativt och enkelt, och vi är glada att göra allt för våra trogna kunder. Vi råder dig gärna i ett personligt samtal, som du när som helst kan ta upp skriftligt eller per telefon. Våra fackexperter ser fram emot ditt samtal.

Direktköp Från Försäljaren

Även till dig, våra kunder, vill MORGENLAND förmedla fascineringen av högkvalitativa mattprodukter. Utöver ett stort urval av kulturhistoriska tidsdokument från Orientens vidder har du tillgång till olika mattor och mönster, från moderna ullmattor till nomadiska vävmattor och fascinerande unika exemplar. Det börjar redan med valet av högkvalitativa material som i grunden skiljer naturmaterial från konstfibrer. Med nödvändigt kvalitetsarbete omvandlas högkvalitativa material som sisal, hampa, bomull, jute eller naturligt hår till ett nät- och stickningsnät som inte står efter en väggmålning. Snarare användes väggmattor tidigare för sådana dekorativa ändamål. Erfarenheten visar dock att vävtekniken här utför det mest kreativa arbetet. Oavsett om det är maskintillverkade, handknutna eller vävda produkter, så är knutens densitet per kvadratmeter särskilt viktig vid handgjorda varor. Denna så kallade La-värde är desto lägre ju finare och tätare väven är knuten. Detta talar i sin tur för kvaliteten på den handgjorda mattan. Vid direktköp hos återförsäljaren

Direktköp Från Försäljaren

Hittade Du Inte Vad Du Sökte?