Silk Mattor

243 Mattor

Loading...

Silk Mattor

SEK
SEK
document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Silkesmatta: Oöverträffad Elegans För Din Livsstil

Föreställ dig att komma in i ditt vardagsrum och bli välkomnad av den oöverträffade elegansen hos en silkrug. Mjukheten under fötterna, de intrikata mönstren och den lysande finishen lägger alla till en touch av lyx till din livsstil. Med ett brett utbud av storlekar och färger är dessa exklusiva mattor handknutna konstverk som kan lyfta vilket rum som helst.

Oavsett om du föredrar turkiska, kinesiska, persiska eller indiska mönster, kommer denna matta säkert att vara höjdpunkten i din inredning. Handla över 30 000 exklusiva mattor och designer online, med gratis returer och utmärkt kundservice för att göra ditt köp till en fröjd.

Från Silkesmask Till Fint Matta

Från den blygsamma silkesmasken till den lyxiga fina mattan är resan för silke verkligen fascinerande. Silkesmaskar spinner flitigt sina kokonger, rullar sedan ut dem och omvandlar dem till råsilke. Detta silke vävd sedan konstfullt in i mattor, som lägger till en touch av elegans och lyx till vilket utrymme som helst. Oavsett om det används som en visuell accent eller som huvudmaterial, ger silke en unik och oöverträffad glans och mjukhet. Den intrikata processen att skapa dessa mattor betonar verkligen skönheten och mångsidigheten hos detta utsökta material.

En Handknuten Silkesmatta – Exklusiv, Värdefull Och Oerhört Elegant

Dessa mattor betraktas inte bara som utsökta, men de ser också sådana ut vid första ögonkastet. Den som äger sådana mattor blir regelbundet tillfrågad om dem av besökare. Eftersom de är handknutna är de alltid unika. Deras färg är unik, kvaliteten är förstklassig. Varje rum får en oefterhärmlig atmosfär. Dessa mattor hängs ofta på väggen, där de är en stark ögonfångare, men de kan också gås på: det visar deras hållbarhet. De kan också underhållas med milda medel. Trots allt tvättas mode gjort av silke också. Älskare kan välja mellan den turkiska Hereke, den indiska Ghom och den kinesiska.

Mattor I Den Storlek Och Färg Du Vill Ha

Dessa mattor finns som dekorativa specialbeställda mattor som kunder kan beställa i önskad färg och med en individuell materialblandning. De behöver inte vara gjorda av 100 % silke; det finns också mycket intressanta blandningar med ull. De många kollektionerna innebär att varje smak tillgodoses.

Silkesmattor Från Olika Delar Av Världen

Idag är de flesta mattor handknutna i Kina, Indien och Turkiet (t.ex. Hereke silkesmattor). Dessutom är perserna kända för sin fina knuttäthet. I Indien är Kashmir-regionen särskilt känd för sina vackra kashmiriska silkesmattor, i Turkiet är det städerna Hereke och Kayseri. En persisk bär också sitt ursprung i sitt namn. Isfahan, Ghom och Tabriz står för den höga konsten att väva mattor. En kinesisk eller en orientalisk baseras numera starkt på mönstren på Hereke- och Ghom-mattor men är - vad gäller silkkvalitet och knutning - på högsta nivå.

Rätt Skötsel Av Din Silkesmatta

Regelbunden dammsugning - åtminstone en gång i veckan - tar bort damm- och smutspartiklar. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt pilets riktning, eftersom dessa mattor inte bör dammsugas mot kornet. För att skydda mattan är det också lämpligt att vända den var sjätte månad. Beroende på mattans form och utrymme, 90 eller 180 grader. På så sätt undviks ensidigt slitage och din matta förblir vacker länge.

För ljusa fläckar, använd en luddfri trasa och varmt vatten för att försiktigt gnugga. Ta bort fläcken genom att klappa och inte gnugga. Om det finns tryckpunkter kan de också förbättras med en fuktig trasa. Gnugga helt enkelt över det drabbade området flera gånger i pilets riktning. Vid kraftigare smuts hjälper en professionell rengöring din matta att lysa igen.

Rätt Plats För Din Silkesmatta

Att höja ditt hem med denna matta är en konst i sig. Dessa exklusiva stycken kräver en genomtänkt placering, där deras skönhet verkligen kan lysa. Överväg vardagsrummet, en duk för samtal och avkoppling – den perfekta scenen för denna mattas strålande färger och intrikata mönster att förtrolla. Eller kanske sovrummet, en fristad av frid, där mattans mjuka omfamning väntar för att lugna dina fötter efter en lång dag. Var du än väljer att visa upp dessa lyxiga konstverk, låt deras elegans omfamna dina utrymmen och förvandla dem till härdar av förfinad stil.

Vanliga Frågor Om Silkesmatta

Är Silke Bra För En Matta?

De är kända för sin lyxiga känsla, mjuka textur och levande färger. De är ett utmärkt val för att lägga till elegans i vilket rum som helst och betraktas ofta som en symbol för lyx och sofistikering.

Är Silkesmattor Svåra Att Underhålla?

Även om dessa mattor kräver särskild vård är det långt ifrån svårt att upprätthålla deras skönhet. Regelbunden dammsugning och snabb hantering av spill säkerställer deras livslängd. Undvik överdriven fukt och låt dem rengöras professionellt med jämna mellanrum.

Var Kommer Silkesmattor Ifrån?

Dessa mattor har en rik historia och tillverkas i olika länder runt om i världen, som Turkiet, Kina, Indien och Persien. Dessa mattor är handknutna av skickliga konsthantverkare som använder högkvalitativt silke för att skapa intrikata mönster och designs.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Dölj"); } else { $btnReadMore.text("Läs mer..."); } }); });