(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

124 Mattor

Loading...

Barn Matta

SEK
SEK
document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Barnmatta

Har du någonsin gått in i ett barnrum och känt att något saknades? Det är barnmattor. Dessa roliga, livfulla mattor gör mer än att bara tillföra färg och charm. De förvandlar ett intetsägande golv till en lekplats och erbjuder barnen en mjuk, mysig plats där de kan låta fantasin flöda fritt. 


Från lekfulla mönster till praktiska fördelar som säkerhet, bullerdämpning, värmeisolering och värmande egenskaper är de en ovärderlig tillgång. Det är fantastiskt hur en enkel matta kan förvandla vilket utrymme som helst till en inbjudande oas där barnen kan utforska, drömma och leka på ett säkert sätt. Tänk bara på hur mycket trevligare och mer funktionellt ett rum blir med rätt matta!

Varför barnmatta?

 • Säkerhet först med stil: Dessa mattor ger en mjuk landningsplats för de oundvikliga tumlingarna och fallen. Dessutom finns de i alla färger och mönster du kan drömma om, vilket gör varje rum unikt.
 • Förvandla utrymmen med teman: Från en bilbana till ett fantasifullt zoo - mattor med olika teman kan förvandla ett barnrum till ett fantasifullt underland.
 • Komfort möter lek: Dessa mattor är mer än bara mattor och erbjuder en bekväm yta för oändliga timmar av lek på golvet. De skapar inbjudande platser där kreativitet och lek frodas.

Våra barnmattor finns i olika storlekar, stilar och färgalternativ

 • Finurliga former och mönster: racerbanor, djurmotiv och alfabetiska mattor i livliga färger som lockar till lek.
 • Mysiga texturer: supermjuka och sköna beige, blå och rosa nyanser för att skapa lekplatser för unga fantasifulla barn.
 • Flexibla storlekar: Runda, rektangulära, från små barnkammarmattor till stora 5x8, som gör det enkelt att inreda sovrum.
 • Lättskött: slitstark, maskintvättbar fläckskyddsteknik håller dessa prisvärda mattor livfulla; returer välkomna.

Välj en barnmatta som matchar ditt barns ålder

För småbarn kan en lekmatta som visar alfabetet, siffror eller kartor förvandla deras lekplats till en rolig, engagerande värld. Föreställ dig hur deras små fingrar spårar bokstäver eller upptäcker djur samtidigt som de utvecklar viktiga färdigheter. 


För små barn bör du välja mattor som är både slitstarka och lätta att rengöra. Spill, fläckar och tung trafik är oundvikligt, så leta efter material som tål dessa miniäventyr. 


För äldre barn kan du välja mattor som speglar deras smakutveckling. Välj en elegant, geometrisk design eller en elegant, diskret beige som kompletterar ditt rums estetik.

Färgglatt kul: barnmattor för flickor, pojkar och småbarn

Välj en matta med pedagogiska mönster. Det här är inte bara mattor, det är handplockade dukar som förvandlas till scener för att räkna, läsa och blanda alfabetet.


Det finns en matta där favoritfigurerna från tecknade serier kommer till liv precis under de små tårna. Dessa mattor fungerar som magiska lekmattor där drömmar om hjältemod och förtrollning börjar.


Välj könsneutrala alternativ som tillgodoser varje barns fantasi. Dessa mångsidiga produkter är perfekta för alla barnrum. Med mönster inspirerade av skogar, hav eller yttre rymden inbjuder de både pojkar och flickor att förlora sig i gränslös kreativitet.

Tips för styling

Välj livliga och färgglada motiv för att sätta fart på fantasin och skapa en lekfull atmosfär i rummet. Överväg att använda en tvättbar lekmatta i beige eller neutrala toner för enkelt underhåll. Utforska olika storlekar och former för att passa utrymmet. 


Från roliga djurmönster till bilspår finns det ett stort sortiment av alternativ att välja mellan. Kort sagt, låt ditt barns kreativitet och personlighet lysa igenom med den perfekta mattan för deras lekrum.

Tips för underhåll

 • Gör ett regelbundet rengöringsschema för barnmattor för att bibehålla deras livfulla färger och mönster.
 • Ta snabbt hand om spill och fläckar genom att torka med en ren trasa och använda giftfria rengöringsmedel.
 • Håll mattorna hygieniska genom att dammsuga ofta och vädra ut dem för att avlägsna damm och allergener.
 • Använd giftfria rengöringsprodukter för att säkerställa en säker och hälsosam miljö för ditt barns lekplats.

Köpguide

 1. Materialets kvalitet är viktig: Välj mattor som är tillverkade av mjuka men ändå hållbara material. Barnmattor utsätts för mycket slitage, så välj något som är mysigt men slitstarkt. Tänk på hur lätt det kommer att vara att rengöra de oundvikliga spillen och fläckarna.
 2. Säkerheten först: Se till att mattan uppfyller alla säkerhetscertifieringar. Giftfria material och halksäker baksida är ett måste. Ditt barns säkerhet får aldrig vara en kompromiss.

 3. Storlek och budget: Mät upp utrymmet och sätt en budget. Den perfekta mattan ska passa in i rummet utan att kosta skjortan.

Vanliga frågor

Vilken är den bästa barnmatta?

Topprankade mattor har mjuka, slitstarka material och livfulla mönster. De utmärker sig för sina säkerhetscertifieringar, sin enkla rengöring och sina lekfulla motiv. Populära alternativ inkluderar rektangulära, runda, korta mattor etc. med roliga djur eller bilspårsmönster.

Hur stor ska mattan vara för barnrummet?

Välj storlek på mattan baserat på rummets mått. Mät lekytan och se till att mattan kompletterar rummets layout. Sikta på en matta som ger gott om utrymme för lek utan att överväldiga barnrummet.

Vilka är de halkfria mattorna för barn?

Halkfria mattor är idealiska för säkerhet och använder material som gummibaksida och avancerad greppteknik. Rekommenderade alternativ inkluderar mattor för barnrum med halkskydd för att säkerställa stabilitet under lek, vilket minskar risken för halkolyckor och fall. 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Dölj"); } else { $btnReadMore.text("Läs mer..."); } }); });