(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

178 Mattor

Loading...

Polyester Mattor

SEK
SEK
document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Polyester matta

I moderna hem har polyester matta blivit ett självklart val för kunniga inredare som söker prisvärdhet och mångsidighet. De smälter enkelt in i alla rum, oavsett om de lägger till ett stänk av färg till en neutral palett eller kompletterar djärva designuttalanden. 

Deras popularitet härrör från mer än bara utseende - de är mjuka under fötterna och hållbara nog att motstå vardagligt slitage. Det är inte konstigt att de är ett toppval för hushåll som strävar efter att balansera stil med praktiska egenskaper.

Fördelarna med polyester matta

 • Hållbarhet och livslängd: Dessa mattor är utformade för hållbarhet och klarar enkelt högtrafikerade områden utan att kompromissa med komforten.
 • Kostnadseffektivitet: De är ett budgetvänligt alternativ som erbjuder stort värde utan att kompromissa med kvaliteten, vilket gör dem till det smarta valet för kunniga kunder.
 • Mångsidighet i design: Med ett stort utbud av färger, mönster och stilar kompletterar de sömlöst olika inredningsteman.
 • Motståndskraft mot fläckar: Deras inneboende fläckmotstånd gör dem idealiska för hushåll med barn och husdjur och bibehåller ett orört utseende trots daglig användning.

Typer av polyester matta

Shaggy mattor:

Mjuka, plyschiga och inbjudande, shaggy mattor förvandlar alla vardagsrum eller sovrum till en mysig oas. Deras värme och komfort gör dem oemotståndliga för de avkopplande nätterna i.

Plattvävda mattor:

Plattvävda mattor är kända för sin hållbarhet och enkla underhåll och är perfekta för områden med hög trafik. De är bra för kök, hallar eller entréer och balanserar funktion med stil utan ansträngning.

Tryckta mattor:

Dessa finns i ett fantastiskt utbud av mönster och mönster, vilket ger känsla till alla rum. De är idealiska för att tillföra en dekorativ charm i ditt vardagsrum, sovrum eller till och med badrum.

Mattor för utomhusbruk:

Dessa mattor är utformade för att stå emot väder och vind och är både slitstarka och väderbeständiga. För att hålla dem fräscha bör du borsta bort skräp regelbundet och ibland spola av dem med en slang för djuprengöring.

Tips för rengöring

 • Regelbunden dammsugning: Regelbunden dammsugning håller din matta fin och bevarar dess mjuka material. Ställ in dammsugaren på en låg lugghöjd och för den försiktigt över ytan.
 • Spotbehandling för fläckar: Ta itu med fläckar omedelbart med milda rengöringsmedel som mild tvål eller vinägerlösningar. Tappa försiktigt bort fläcken för att undvika spridning och testa rengöringsmedlet på en liten yta först.
 • Rengöring på djupet: Tvätta mattan med vatten och mild tvål, skrubba försiktigt och skölj noggrant. Sikta på djuprengöring var 6-12:e månad för att upprätthålla mattans renhet och livslängd.
 • Professionell rengöring: Överväg professionell rengöring för envisa fläckar eller grundligt underhåll, eftersom det säkerställer effektivt avlägsnande av djupt sittande smuts och upprätthåller mattans orörda skick. Välj en tjänst med bra recensioner och certifieringar.

Köpguide

 1. Storlek och form: Tänk på vilken storlek och form som passar bäst i ditt utrymme. Mät området där mattan ska ligga och ta hänsyn till möblernas placering för att få en balanserad look.
 2. Färg och mönster: Välj färger och mönster som kompletterar din befintliga inredning, oavsett om de är matchande eller kontrasterande, för att förbättra rummets atmosfär.
 3. Tjocklek och komfort: Välj en tjocklek på mattan som passar dina komfortbehov, särskilt i områden med mycket trafik som vardagsrum eller sovrum, för att säkerställa en mjuk och behaglig känsla under fötterna.
 4. Pris och kvalitet: Balansera pris med kvalitet genom att bedöma materialets hållbarhet och konstruktion, så att du får en matta som kombinerar värde och livslängd.

Ofta ställda frågor

Är polyester mattor lämpliga för utomhusbruk?

Ja, dessa mattor är idealiska för utomhus bruk på grund av sina väderbeständiga egenskaper, som hjälper dem att motstå fukt och blekning från solljus.

Hur länge håller en polyester matta?

Mattans livslängd beror på faktorer som användning, underhåll och miljö. Regelbunden rengöring och korrekt skötsel kan säkerställa att din matta förblir i gott skick i många år och bevarar sina färger och mjukhet.

Kan polyester matta användas i områden med hög trafik?

Vissa mattyper, som plattvävda eller lågpoliga mönster, är väl lämpade för högtrafikerade områden på grund av deras hållbarhet och enkel rengöring.

Kan polyester matta skräddarsys eller anpassas till specifika storlekar?

Ja, den kan skräddarsys, så att du kan välja specifika storlekar, former och färger. Skräddarsydda mattor ger en perfekt passform och förbättrar inredningsstilen i alla rum, vilket säkerställer en sammanhängande och personlig inredning.

Finns det specifika inredningsstilar som polyester mattor kompletterar bäst?

De kompletterar olika inredningsstilar, från modern minimalism till traditionella motiv, och erbjuder mångsidighet i färg, mönster och design för att passa olika estetik.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Dölj"); } else { $btnReadMore.text("Läs mer..."); } }); });