119 Mattor

Loading...

Viskos Mattor

SEK
SEK
document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Viskos mattor

Unna dig lyx med viskosmattor, ofta kallade "konstsilke". Dessa mattor har en silkeslen struktur och fin lyster som förvandlar alla rum till en elegant oas. Oavsett om du väljer runda eller klassiska rektangulära storlekar som 240x330 cm, 170x240, 100x200 cm eller 200x300 cm, är alternativen lika olika som den glans som definierar dem. 

Dessa delikat handvävda mattor är mer än bara golvbeläggningar, de är en exklusiv skapelse för ett trendigt och elegant hem. Viskos, som påminner om siden, ger ett överdådigt och bekvämt intryck. 

I olika storlekar och färger, från beige till livfulla nyanser och 160x230 cm, 200x200 cm till 250x350 cm, tillgodoser dessa mattor olika smaker och omdefinierar komfort och elegans i ditt hem med sin glansiga finish och vackra lyster. Utforska det stora sortimentet och låt dessa delikata föremål förvandla ditt vardagsrum.

4 skäl att köpa en viskos matta

Lyxig känsla: Viskos, även känt som konstsilke, ger en silkeslen och slät textur som gör att mattan känns lyxig under fötterna.

Mångsidiga stilar: Från trendiga runda mattor till klassiska rektangulära mästerverk, det mångsidiga sortimentet tillgodoser alla smaker.

Elegant glans: Med sin fina lyster ger dessa mattor en subtil glans som höjer den övergripande estetiken.

Konstnärligt hantverk: Mattorna är handvävda av skickliga hantverkare och har fina högar som ger ett sofistikerat intryck i alla hem. Upptäck den perfekta blandningen av komfort och elegans med vårt exklusiva sortiment av dessa mattor.

Typer av viskos mattor, egenskaper och användningsområden

Upptäck tjusningen med dessa mattor, ofta kallade "konstsilke", som har en silkeslen struktur och fin lyster som påminner om äkta silke. Dessa handvävda mattor finns i olika färger och storlekar, från klassiska rektangulära 200x290 cm till trendiga runda alternativ, och omdefinierar inredningens elegans. 

De är mångsidiga och kan användas som ett iögonfallande tillskott bredvid sängen eller som en statement-pjäs i större utrymmen, och erbjuder en unik kreationsgren för ditt trendiga hem. Lyft ditt utrymme med den lyxiga känslan och glansen hos dessa mattor, en perfekt blandning av komfort och stil

Tillverkningsprocess för viskos mattor

Dessa mattor kommer ofta från naturmaterial som bambu eller trämassa och genomgår en magisk omvandling till det lyxiga "konstsilket". Experter väver dessa silkeslena fibrer till fina och eleganta högar och skapar ett brett utbud av alternativ, från trendiga runda mattor till klassiska rektangulära mästerverk på 240x340 cm. 

Vårt exklusiva sortiment bjuder in dig att upptäcka den harmoniska blandningen av hantverk, glans och trendighet, som ger en touch av sofistikering till alla rum. Upptäck skönheten i våra mattor, var och en en unik och lyxig skapelse som förhöjer ditt hem.

4 förslag på hur du placerar dina viskos mattor

Balettpartner i sovrummet: Låt din matta valsa under sängen, en graciös 200x300 cm följeslagare i den nattliga baletten, som tillför lyx till varje steg.

Kurator för gallerigång: Förvandla din hall till ett konstgalleri med denna smala 160x230 cm matta, som guidar dig genom en visuell fest av färger och storlekar.

Runt Rendezvous Rebel: Omfamna det okonventionella med en 140 cm rund matta, en rebell i hörnet som utmanar de rektangulära normerna i ditt trendiga rum.

Under the Stars Cinema Seat: Förvandla ditt vardagsrum till en stjärnbeströdd biograf med denna rektangulära 240x340 cm matta, som erbjuder en plyschig premiärplats för filmiska äventyr.

Tips för skötsel av viskosmattor

Mjuk dammsugarkärlek: Dammsug din matta varsamt med ett lågt sugtryck för att hålla dess silkeslena fibrer intakta och levande.

Rotera och njut: Krydda din inredning genom att rotera ditt 200x300 cm stora mästerverk ibland. Det är som en dans för ditt rum och förhindrar ojämnt slitage.

Blotta, inte gnugga drama: När fläckar bestämmer sig för att krascha festen, motstå lusten att gnugga! Torka försiktigt med en ren trasa och låt viskosens magi ta hand om dramatiken.

Sola med måtta: Din matta älskar att sola, men med måtta. Undvik långvarig exponering för att bevara dess livfulla färger och förhindra oönskad solkyssthet.

Vanliga frågor om viskosmattor

Är viskosmattor bra?

Absolut! Dessa mattor, som kallas "konstsilke", ger en lyxig känsla som påminner om äkta silke. Med en silkeslen textur, fin lyster och handvävd precision omdefinierar de komfort och stil och erbjuder mångsidiga alternativ för alla hem.

Vad händer om en viskosmatta blir våt?

Överdriven fukt kan vara skadligt för dessa mattor. Torka omedelbart av det våta området med en ren, torr trasa och undvik att gnugga. Lufttorka noga i ett välventilerat utrymme eller kontakta en professionell rengörare för att förhindra eventuella problem som mögel eller mjöldagg.

Hur kan man se om en matta är av viskos?

Identifiera viskos genom att notera dess silkeslena struktur, fina lyster och eleganta lugg. Kontrollera om det finns variationer i färg och granska produktinformationen eller kontakta säljaren för bekräftelse. Nyckelord som "konstsilke" eller "cellulosabaserade fibrer" indikerar viskossammansättning.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Dölj"); } else { $btnReadMore.text("Läs mer..."); } }); });