1 Mattor

Loading...

Lädermattor

SEK
SEK
document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

En lädermatta med sitt unika utseende spelar en stor roll för att skapa en mysig boendeatmosfär. Den låga luggen och den mjuka känslan kommer att överraska dig positivt.

De olika designerna, de olika formerna anpassar sig perfekt till utseendet på ditt vardagsrum. De smyger sig intill ditt vardagsrum som mjuk stoppning.

Lädermattor är traditionellt handgjorda. Beroende på dina krav kan du lägga ut en lädermatta i full storlek i ditt vardagsrum. Eller så väljer du ett mindre smycke till din läshörna eller din matsal.

Uppnå spektakulära effekter med fantastisk design

Originalteckningar som en lädermatta av kohud eller en färgglad lädermatta i lapptäcke livar upp varje rum och drar genast allas uppmärksamhet. Du kan välja rätt variant för varje boendestil från det stora utbudet.

Typiska lädermattor är djurhudsmattor i brunt eller vitt med zebrateckningar eller kohudsfläckar.

Grå eller bruna toner, som harmoniserar bra med vita möbler, passar bra med moderna lädermattor. Vad sägs om en design med metalliska effekter?

Patchwork lädermattor finns i en mängd olika mönster. Det återhållsamma gråa eller bruna, det svarta och vita i ett geometriskt mönster eller monokroma i olika nyanser ger ditt rum en ädel touch.

Om den skandinaviska boendestilen är din favorit, så är en rund och liten skinnmatta framför din soffa eller matplats det rätta valet. Den harmoniserar perfekt med de naturliga färgerna på dina trämöbler.

Fördelar med dina lädermattor

Lädermattor är naturliga produkter som inte absorberar obehagliga lukter. De är extremt robusta och slitstarka. Naturprodukter är också fria från skadliga ämnen. De sitter stadigt på kakel eller laminatgolv och glider inte. Även vid golvvärme avger mattan sin värme och blockerar inte strålningen från värmen.

Föreställ dig att mysa på det mjuka, naturliga materialet. Njut av komforten och stäng av från vardagen i en romantisk atmosfär. Din matta är unik och din viloplats.

Din matta i äkta läder är alltid unik på grund av sin handgjorda produktion. Ingen form är den andra lik. Mönster eller storlek skiljer sig alltid från alla andra.

Ingen matta är den andra lik

Modernt och individuellt tillverkat av slätt läder eller mocka, som lapptäcke, med fransar eller shags - du har ett brett utbud av alternativ för din mycket speciella matta. Den klassiska mattan av läder eller djurpäls är mestadels i de naturliga primärfärgerna grått, brunt eller beigeeller svartvitt. De typiska och naturliga formerna är inte kantiga, och det finns vanligtvis inga lädermattor med runda former. Ändå kan du självklart även köpa lädermattor som skärs till dina önskade mått efter dina önskemål. Det är avgörande att det naturliga utseendet behålls. Om du vill köpa din matta av läder eller djurpäls kan den visa tecken på slitage. De finns redan i materialets struktur och bevisar samtidigt att denna matta inte existerar en andra gång.

Patchwork lädermattor är särskilt populära för tillfället. En mängd olika färgnyanser kombinerar det ursprungliga handarbetet i naturliga toner med den moderna inredningsstilen i ljusa pastellfärger. Enskilda färgfält sätts ihop i olika storlekar för att bilda ett totalt konstverk.

Eller vad sägs om om du vill välja en matta med fransar eller läderremsor? Nomadmattor har gjort det, eller skinnskjortor med shag. Detta är också möjligt med lädermattor.

Lädermattor vävda av band och bomullsremsor och sammanflätade skapar en mycket speciell bild. Läderremsor, bomullsremsor flätade i brunt och grått till exempel är unika på grund av sin blandning av material och det flätade utseendet.

Med god och ordentlig skötsel får du en vän för livet med din matta.

Skötsel av lädermattor

Din lädermatta behöver skonsam vård. Det är bäst att notera tillverkarens skötselråd som du får när du köper mattan. En del eller snarare det mesta smuts kan tas bort med en mjuk borste och en lätt fuktig trasa.

Skaka eller dammsug mattan kraftigt en gång i veckan. Använd inte kemiska rengöringsmedel. Om du verkligen behöver ta bort envisa fläckar, använd en mild neutral tvål. För mycket vatten är lika skadligt. Våta gör mattan hård och det finns risk för att lädret spricker. Det räcker med fuktiga trasor eller mjuka borstar. Om du vill vädra mattan, se till att den inte hänger i den gassande solen. Om den blir för fuktig, lägg den inte på värmaren utan låt den torka långsamt i frisk luft.

Tvättmaskiner är absolut tabu.

Slutsats

Känn dig bekväm och koppla av på din exklusiva lädermatta. Känn den mjuka, varma känslan och låt dig inspireras av de otaliga möjligheterna. Växla mellan former, storlekar och färger. Hitta din stil som optimalt kompletterar din inredning och var inte rädd för eventuellt alltför komplex skötsel. 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Dölj"); } else { $btnReadMore.text("Läs mer..."); } }); });