0 Mattor

Loading...

Sittmöbler

SEK
SEK

Inga resultat för det valda filtret

Tyvärr matchar dina sökkriterier inte med någon av våra mattor. Eftersom vårt sortiment är mycket varierat kan vi säkert hitta en matta som passar dina önskemål.

Kontakta oss på: mail@morgenland-teppiche.de eller +494038632775. Vår kundservice hjälper gärna till!

Våra sittpuffar kombinerar fördelarna med en pall och sittdyna på vackraste sätt. Med en bekväm klädsel och den förhöjda sittpositionen ger de den perfekta sittmöjligheten. Sittpuffar imponerar med vackra broderier och dekorationer i traditionell lapptäcksstil.

En mycket mångsidig hemtillbehör

Puffen upplever just nu en sann comeback. Den kommer ursprungligen från Orienten, där den värderades högt av nomadfolk som en sittdyna fylld med ökensand. Som en klassisk sittmöbel imponerar den i en mängd olika mönster och ger subtila accenter i varje rum. Du kan köpa sittpuffar i alla tänkbara stilar, färger och material. De kan användas som förvaringsutrymme, som sittplats eller som en plats att sätta fötterna på. Förutom sin höga levnadskomfort är sittpuffarna väldigt dekorativa och kan integreras i alla utrymmen och inredningskoncept tack vare deras variation av design och färgnyanser. På grund av sin oansenliga storlek framstår de som väldigt reserverade och är fortfarande snygga, moderna och eleganta .

En färgstark variation av material, former, färger och mönster

Puffar imponerar med sin enorma variation. När de stickas och vävs av ny ull säkerställer de mysighet, medan de i sammet och läder ger rummet en ädel atmosfär. Omgiven av plast kan inte ens vind och väder skada dem. Beroende på avsedd användning är fyllningar gjorda av högkvalitativa frigolitkulor, skum och bomull normen. Monokroma sittpuffar ser subtila ut och ändå väldigt eleganta i vitt, grått eller svart. Mångfärgade, mönstrade, färgglada, med matta ytor och glänsande tyger gör de en mängd olika inredningsidéer till verklighet. Sugen på en touch av Orienten? Inga problem alls tack vare lämplig färgning och glänsande guldtoner.

Beroende på avsedd användning bör en sittpuff ha rätt storlek, och höjder från 50 centimeter är idealiska för sittplatser. Små storlekar är också lämpliga som förvaringsutrymme. Annars finns det sittpuffar i stora, små, runda, fyrkantiga, höga och låga. En riktig allrounder.

Rätt sittpuff för varje vardagsrum

I vardagsrummet visar sig de snygga pallarna vara praktiska sittplatser bredvid soffan och fåtöljen som tar liten plats eftersom de finns i stort och smått. Puffar är mycket snyggare och bekvämare än enkla pallar och anpassar sig perfekt till respektive situation. Om du vill använda din sittpuff som sidobord eller hylla bör du se till att klädseln är tillräckligt stabil och ger en rak och jämn yta. En snygg bricka kan ge stabilitet och stöd. De bekväma pallarna är också perfekta för att sätta upp fötterna och koppla av medan du tittar på TV på kvällen. I sovrummet inbjuder den snygga sittmöbeln dig att ta plats vid av- och påklädning eller att sätta kläder på den. Den lätta och flexibla sittplatsen är mycket fördelaktig, speciellt i barnrummet. I ljusa färger erbjuder de tillräckligt med sittplatser för vänner och kan ordnas precis som den kreativa leken kräver.

Hemtillbehöret med det där

De snygga pallarna övertygar inte bara med komfort och vacker design. Oavsett om det är en kubstol, en fotpall eller ett sidobord - en sittpuff är en stilren och dekorativ hemaccessoar som ger varje inredningsstil en viss touch. I ljusa naturliga färger framhäver den en etnisk look, i pastellfärger ger den pricken över i:et till en varm och ren skandinavisk livsstil. Om du däremot gillar att omges av högblanka möbler och vardagsrum i stilrent grått, vitt eller svart är en läderpuff i matchande färg det bästa valet. Med rätt design kan en sittpuff på ett skickligt sätt integreras i sin omgivning eller, med ett avsiktligt avbrott i stilen, sätta scen för rumsomgivningen på ett rikt kontrasterande sätt.

Ett brett utbud av sittpuffar

Alla våra sittpuffar kommer från Afghanistan, där deras lugg är handvävd och handsydd av 100% ny ull. Direkt från tillverkaren kan du välja en pall i form av en kub (30 x 30 x 30 cm) eller en i form av en cylinder. Här har du valet mellan två storlekar (L x B x H): 50 x 40 x 50 cm eller 42 x 36 x 40 cm.

Varenda en av våra vackra pallar är en högkvalitativ och omsorgsfullt tillverkad unik pjäs . Våra individuella sittmöbler är mångfärgade och imponerar med sin formfulla design och en touch av orientalisk stil. Vi lägger särskild vikt vid en kombination av elegans och tidlös design. Våra högkvalitativa sittmöbler garanterar okomplicerad skötsel och hållbarhet. Om du letar efter din personliga favoritpjäs hjälper vi dig gärna med ord och handling. När du har hittat varan du vill ha levererar vi den direkt hem till dig på ett okomplicerat och bekvämt sätt.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Dölj"); } else { $btnReadMore.text("Läs mer..."); } }); });