1385 Mattor

Loading...

Sängomgivningar

SEK
SEK
document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Din inredning speglar också din personlighet. Ditt hem är din tillflyktsort från vardagen och efter en stressig dag på jobbet. Ditt sovrum har en speciell plats för avkoppling. Det är en må-bra-plats som tillhör dig helt ensam. Du kan sedan självklart designa rummet efter dina önskemål.

Skäl till att välja sängomslag

Älskar du det gosigt, romantiskt eller kan du lugna dig bättre med tydliga linjer?

Sätt medvetet accenter med sängkanter

Hjärtat och brännpunkten i sovrummet är din säng. Sängramar för sovrummet består traditionellt av tre element. Men vem säger att det inte kan vara en persisk matta som man lägger framför sin säng? Det ger färg och variation till ditt sovrum och du kan kombinera det med mattor på sidodelarna av din säng. Om du föredrar att saker och ting ska vara enkla och snygga, kanske du väljer flakati sängkanter

med hög lugg . Eller så kan du välja mjuka djurskinn .

Sängkanter ger värme och lugn till ditt sovrum

Oavsett om du vill köpa en lång- , hög- eller kort lugg matta , är det viktigt att må bra när du går upp ur sängen på morgonen och har en sammetsmjuk känsla under fötterna.

En sängkant isolerar ljudet och även dina steg. Inget är värre än att höra ljud som hindrar dig från att sova. Föreställ dig att din partner går upp på natten eller kommer in i sovrummet senare än du och du hör varje steg. En matta eller sängbord i sovrummet absorberar ljudet och du kan fortsätta sova ostört. Du skapar inte bara en tyst zon visuellt utan även akustiskt.

Du kan skapa ett mysigt sovrum med mattor och löpare optiskt separerad från omklädningsområdet med skåp, speglar och byråer.

Endast den bästa sängramen i ekologisk bomull för spjälsängen

Spädbarn och småbarn spenderar många timmar med att sova och växa. Området runt sängen och sängramen ska vara helt fritt från skadliga kemikalier. Med material gjorda av ekologisk bomull ger du ditt barn det bästa. Tillverkad av 100% ekologisk bomull enligt de strängaste internationella riktlinjerna för naturliga textilier, särskilt hudvänliga och andas.

Mjuka, fluffiga mattor som sängkant

När det gäller komfort och enkel skötsel är en sängmatta i sovdelen den idealiska lösningen. Den är mjuk och gosig och ser bra ut också. Därför är en sängkant som matta den perfekta lösningen för individualister och är praktisk. Här har du fritt val och kan låta din kreativitet flöda fritt. Det finns olika alternativ för bårder som kan användas beroende på dina önskemål. Å ena sidan blir det såklart den gosiga mjuka varianten. Det är det mest populära av alternativen, roligt att använda.

Attraktiv design och former för sängkanter

3-delade set med hög lugg är mycket populära, och korta, fluffiga högar är också populära. De är mjuka att använda, de ska också vara väl koordinerade med resten av interiören. Var också uppmärksam på hållbarhet.

Populära material för sängkanter

Bårdar ska inte bara se vackra ut, de ska vara gjorda av fluffigt material, andas, ha en feel-good effekt och vara lätta att rengöra.

Populära material är lammskinn eller imiterad päls, inklusive velour. Allergiker bör föredra att använda naturliga fibrer. Det som är väldigt viktigt: de ska vara halkfria.

Mysiga sängöverdrag för en skön start på dagen

Sängöverkast är ett populärt hemtillbehör som förhöjer ett sovrum under dagen och förvandlar det till ett elegant utrymme. Det hjälper också till att skydda sängkläderna från smuts. Taket kompletterar lekfullt inredningen och möbleringen av en lägenhet. Var uppmärksam på material av hög kvalitet, som också är tvättbart. En sådan filt kan också användas för andra ändamål.

Leker med färger och kombinationer

Låt dig inspireras av de olika stilarna och kombinera färgerna och formerna på din matta med färgerna på dina sängkläder och andra hemtextilier efter din smak.

Lekfulla rosmönster på filtar och kuddar finns även på sängstommen. Eller är den industriella stilen mer din grej? Grafiska mönster och geometriska former finns till exempel på Gabbeh-mattor . Din preferens tillhör den skandinaviska stilen ? Då har du ett brett urval av mattor och sängkanter gjorda av naturmaterial i subtila naturliga toner eller ljusa, fräscha färger - precis som du önskar.

Kombinera dina hemtextilier med varandra. Matcha överkast och kuddar med sängkanterna i ditt sovrum.

Ge ditt sovrum den charm och känslan där du alltid känner dig bekväm. 

Du bör vara uppmärksam på detta när du köper sängkanter till sovrummet

Först och främst finns det rätt storlek när du bestämmer dig för en sängstomme till sovrummet. Mattan bredvid din säng ska ligga i linje med sänglådan. Sedan när du kommer upp landar du direkt på den varma, mjuka mattan.

I grund och botten är det bäst att se till att löparna har lite avstånd till de andra möblerna. Det är så de kommer till sin rätt.

Lösa sängkanter är särskilt lämpliga för allergiker utan problem. De är för det mesta tvättbara och därför mer hygieniska. Husdamm binds av högen på mattorna och kan dammsugas regelbundet. En hög lugg är naturligt mjukare och mysigare. Den korta högen drar däremot inte till sig så mycket damm och går snabbt att torka bort.

Löparna och mattorna finns vanligtvis i ett set. Så du har en löpare för foten av din enkel- eller dubbelsäng och två mattor för de två sidodelarna.

Materialets struktur

I vardagsrummet älskar du de naturliga produkterna från en äkta persisk matta eller de olika färgerna på orientaliska mattor . Du kan fortsätta detta med löpare som passar runt din säng i sovrummet.

Alternativ till detta är mattor av bomull . De är vanligtvis tunnare än de orientaliska mattorna med hög lugg och absorberar därför fukt mycket bra, men torkar också snabbt. Bomull är mestadels hudvänligt och formstabilt. Sisal, å andra sidan, kan klia dig på fötterna. Naturfibern från agaven är extremt slitstark.

Vad sägs om en sidenmatta? Det gosiga materialet är tillverkat av en av de starkaste naturfibrerna. Den smeker din hud varsamt och mjukt, vilket gör en sidenmatta som löpare eller mall bredvid din säng till en idealisk följeslagare.

Löpare och sängmattor av ren ny ull är damm- och smutsavvisande och är därför även perfekta för ditt sovrum. Dessutom är ny ull väldigt elastisk och luggen rätas snabbt upp igen vid tryckpunkter.

Sist men inte minst - mattan och mattan av syntetmaterial. Den har en fördel prismässigt och är dessutom extremt lättskött. Du kan välja mellan en oändlig färgkombination och olika storlekar och former.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Dölj"); } else { $btnReadMore.text("Läs mer..."); } }); });