0 Mattor

Loading...

Kudde

SEK
SEK

Inga resultat för det valda filtret

Tyvärr matchar dina sökkriterier inte med någon av våra mattor. Eftersom vårt sortiment är mycket varierat kan vi säkert hitta en matta som passar dina önskemål.

Kontakta oss på: mail@morgenland-teppiche.de eller +494038632775. Vår kundservice hjälper gärna till!

Från charmen med orientaliska kuddar

Starka, varma toner med karaktäristiska mönster - det är allt som krävs för att fylla ett rum med en touch av orienten. Soffor, fåtöljer och bänkar iscensätter skickligt orientaliska dekorativa kuddar, arrangerade runt ett lågt bord ger de komfort som sittdynor eller golvkuddar. Ett sådant arrangemang ser särskilt elegant ut på en högkvalitativ persisk matta.

Orient betyder mycket färg. Mångfalden av orientaliska kuddar är nästan obegränsad. De finns i små, stora, som soffkuddar, sittpuffar eller kompletta sittgrupper. Vackra kuddar avrundar en orientalisk inredningsstil, i en modern och ren inredningsstil sätter de färgaccenter. Kuddar är absolut nödvändiga för en interiör i orientalisk stil - återhållsamhet är inte önskvärt! Tack vare en färgstark blandning av färger och ett stort urval av olika tyger och material frammanar de en magisk atmosfär som säkerställer en bekväm paus från det gråa i vardagen.

Orientaliska kuddar är lika färgglada som Orienten

Orientaliska kuddar är färgglada och överdådiga. Här dominerar starka och ljusa färger. De sträcker sig från starkt gult med inslag av guld till orange och rött till varianter av turkos och mörkblått. De vackra kuddarna finns även i ljust rosa och ljust äppelgrönt. Frodigt glänsande tyger som siden, brokad och organza och utsmyckade utsmyckningar av glänsande metall ger ytterligare elegans. I beige, ockra, terrakotta, senapsgult och brunt ser däremot vävda kuddar av bomull och linne väldigt naturliga ut.

Det finns också en mängd olika mönster. De särskilt färgglada kashmirkuddarna imponerar med stickade ulldekorationer, medan kuddar från Rajasthan imponerar med skimrande tyger, underbara patchworkmönster och filigrandekor. Ikat-mönster är vävda och förlitar sig på återhållsamma färger och en mängd olika geometriska mönster, medan paisleymönster har en särskilt hemtrevlig och dekorativ effekt på grund av sina böjda former. Enfärgade orientaliska kuddar sätter visuella höjdpunkter eller är diskreta i naturliga färger.

Orientaliska kuddar kombinerar en mängd olika färger och former

Mångfalden av färger, mönster och stilar kompletteras av ett stort urval av former. Här erbjuder handeln klassiska kuddfodral eller fyllda kuddar i storlekarna 18 x 18 cm, 40 x 60 cm eller 50 x 50 cm. Puffar i form av kuber och cylindrar, yogakuddar och prydnadskuddar i olika storlekar och former kompletterar det breda sortimentet. Med bekväm klädsel och en förhöjd sittposition visar sig den senare vara bekväma sittplatser. En komplett orientalisk sittgrupp kan skapas av en kombination av golv och dekorativa kuddarskapad som ger tillräckligt med plats för flera personer. I vackra färger, med underbara broderier och genomarbetade dekorationer, är det en både bekväm och visuellt tilltalande boendeupplevelse.

Vad definierar en orientalisk inredningsstil?

En orientalisk inredning kännetecknas av mörka möbler med intrikata sniderier, ofta med vackra rutnät och nätmönster. Filigranmöbler av smidesjärn kan också perfekt integreras i ett harmoniskt helhetskoncept. Kakel, mosaik, keramik och en ädel orientalisk matta säkerställer en hög grad av komfort.

Den som hyllar en orientalisk inredningsstil snålar inte med färger och ädel dekoration. En rikt dekorerad eller broderad baldakin understryker skickligt en orientalisk atmosfär, fint utformade hängande, vägg- och golvlampor av färgat glas eller metall skapar underbara mönster på väggarna och omsluter rummet i ett mystiskt ljus. Högkvalitativa tyger, de finaste materialen och ett brett utbud av kärl gjorda av koppar, silver och mässing sätter eleganta accenter. Det finns inga gränser för valet av färger, vild blandning uppmuntras till och med. Detta kan enkelt implementeras med färgglada orientaliska kuddar.

Orientaliska kuddar berikar varje levande koncept

Det är inte för inte som orientaliska kuddar är väldigt trendiga just nu. Med sina ljusa färger erbjuder de en välkommen förändring i rena, moderna och spartanska inredningsstilar. Fördelen med kuddar: De kan bytas snabbt och ger en ny färg och mönster på nolltid. De kompletterar möbler i boho-stil och vintage-stil.

Orientaliska kuddar berikar även ditt hem med ljusa färger och komfort. De sätter färgaccenter, säkerställer mysighet och är också mycket bekväma. På grund av sin mångfald erbjuder de ett brett utbud för alla smaker. Tillsammans med en stilren orientalisk matta förhöjer de varje hem. Vårt team ger dig gärna råd med professionell kompetens och svarar på alla dina frågor om mattan som passar din personliga inredningsstil.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Dölj"); } else { $btnReadMore.text("Läs mer..."); } }); });