0 Mattor

Loading...

Fårskinns Mattor

SEK
SEK

Inga resultat för det valda filtret

Tyvärr matchar dina sökkriterier inte med någon av våra mattor. Eftersom vårt sortiment är mycket varierat kan vi säkert hitta en matta som passar dina önskemål.

Kontakta oss på: mail@morgenland-teppiche.de eller +494038632775. Vår kundservice hjälper gärna till!

En fårskinnsmatta är ett vackert alternativ till vävda mattor. Ullen är mjuk, när du går sjunker du ner i de mjuka fibrerna. Fårull har en anmärkningsvärd spänst. Direkt efter promenaden rätar hon upp sig igen.

Fårskinnet är genomarbetat och skonsamt bearbetat. Den så kallade garvningsprocessen förvandlar djurhuden till läder. Före garvningsprocessen är hudarna helt befriade från damm och överflödigt ullfett. Efter tvätt, garvning och torkning får mattan pricken över i:et. Ullen är jämnt förkortad, stylad och konturerad. Den vackra, mjuka fleecen blir fluffig och mjuk med en silkeslen glans.

Mattan fäller inte längre ett hårstrå och fårullens enastående egenskaper kommer till sin rätt.

Chic och bekväm

I syntetfibrernas tidsålder har högkvalitativa garvade naturliga skinn en touch av lyx.

En fårskinnsmatta är bekväm i varmt och kallt väder. De små luftfickorna mellan håret håller honom varm på vintern och sval på sommaren.

Köp en fårskinnsmatta för den är underbar för att isolera svala golv (t.ex. stenplattor - även i badrummet). Den stora fårskinnsmattan ser ut som ett varmt, mjukt moln i rummet. Det säkerställer avkoppling, romantik och välbefinnande. En fårskinnsmatta i grått passar till kombinationen med mörka golv. En svart fårskinnsmatta är en fin kontrast till en ljus inredning. Det ser också bra ut på ett stilrent parkettgolv.

Omhändertagandet

Lufta fårskinnsmattan regelbundet, borsta den då och då med en klädborste som inte är för fast. Vänligen lägg den inte i tvättmaskinen. Endast så kallade medicinska skinn (babyskinn etc.) är lämpliga för detta – med ett speciellt tvättmedel. Specialiserade företag förbereder din matta perfekt.

En naturlig produkt

En fårskinnsmatta är en naturprodukt, den förmedlar värme och trygghet. Små barn älskar att krypa på ett fårskinn.

De råa skinnen till våra mattor är noggrant utvalda och kvaliteten på ullen kontrolleras för hand. Endast friska, starka djur har en vacker päls med tjockt, mjukt hår. Ingen fårskinnsmatta är den andra lik,

fårskinnet är en biprodukt, eftersom djuren föds upp för sitt kött. Mattan är hållbar, äkta fårskinn håller för evigt och ser ut som ny även efter år. Det behöver inte alltid vara vitt. Vi har fårskinnsmattor i svart, fårskinnsmattor i grått och andra färger.

Högt rekommenderad

Gillar du naturliga tyger är äkta fårskinn ett drömmaterial för en matta. Pälsmaterialet är mjukt, gosigt och bekvämt. Undersidan av pälsen är gjord av slätt, mjukt läder.

På ett klinkergolv är en stor fårskinnsmatta härligt varm för fötterna. Ull absorberar fukt och förbättrar inomhusklimatet. Dessutom är mattan lättskött. Skaka ur det kraftigt då och då och kamma ur det med en grov hårborste. På vintern kan du lägga skinnsidan nedåt i ny pudersnö och sedan slå ut den. Den riktiga pälsen ser ut som ny igen.

Köp en fårskinnsmatta – den finns i flera färger – vit, beige eller brun.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Dölj"); } else { $btnReadMore.text("Läs mer..."); } }); });